Kontakt Pievino

Bruk skjemaet til høyre for å sende en beskjed eller forespørsel. Du kan også ta kontakt på telefon 900 85 198.

28 Sankt Halvards vei
Bergen, Hordaland, 5052
Norway

Pievino spesialiserer seg på unike opplevelser med fokus på god mat og drikke. Vinsmakinger og kurs, gruppereiser og skreddersydde arrangementer.

Vi kan arrangere og tilrettelegge for strategisamling, vintur, åremålsdag, vinskole, kokkekurs, blåtur og mye mer.

Høsttur til Piemonte (fulltegnet)

kalender

Back to All Events

Høsttur til Piemonte (fulltegnet)


Etter en godt gjennomført pinsetur er det planlagt en ny påmeldingstur til Piemonte, fra 17.-20. november. Denne gang skal vi ha base på et hotell i Alba by, og så reiser vi litt rundt i vindistriktet med innleid transport.

På denne tiden av året er det oftest klart vær, noe som gir en fantastisk sikt utover det Unesco-beskyttede landskapet. Vinmakerne slapper av etter innhøsting og travle dager i kjelleren, og den hvite trøffelen er nå på sitt beste. Her er det duket for unike og gode sanseopplevelser!

Pris per person i dobbeltrom kr 11 500 (Tillegg for enkeltrom: kr 1200). Lokaltransport, alle måltider (både mat og drikke) og alle aktiviteter er inkludert. Flybillett t/r Torino kjøpes selv. Totalt 12 plasser.

KLM flyr fra Norge tidlig torsdag morgen, og da rekker vi lunsj i Alba. Retur søndag kl 11.45. Det blir altså 3 lunsjer og 3 middager der nede.
 

Earlier Event: November 11
Vinkveld: Piemonte - Barolo Boys og OMA
Later Event: January 14
Vinkveld: Det klassiske Italia