Kontakt Pievino

Bruk skjemaet til høyre for å sende en beskjed eller forespørsel. Du kan også ta kontakt på telefon 900 85 198.

28 Sankt Halvards vei
Bergen, Hordaland, 5052
Norway

Pievino spesialiserer seg på unike opplevelser med fokus på god mat og drikke. Vinsmakinger og kurs, gruppereiser og skreddersydde arrangementer.

Vi kan arrangere og tilrettelegge for strategisamling, vintur, åremålsdag, vinskole, kokkekurs, blåtur og mye mer.

Vinkveld: Mat og vin fra Piemonte med Olek & Alessandra

kalender

Back to All Events

Vinkveld: Mat og vin fra Piemonte med Olek & Alessandra


  • Bien Fana Golfklubb 82 Vestre Rå Bergen, Hordaland, 5239 Norway (map)

UNIK PIEMONTEKVELD I BERGEN!

Vinmaker Olek Bondonio fra Barbaresco er gift med kokken Alessandra Buglioni di Monale. Han lager fantastiske viner av nebbiolo, barbera, dolcetto og pelaverga. Hun er en del av Burlotto-familien, og eier historiske Castello di Verduno. Der jobber hun til daglig som kjøkkensjef, og i tillegg underviser hun på gastronomiuniversitetet i Bra. De er begge opptatt av bærekraftig landbruk, kvalitet foran kvantitet, og ikke minst god smak. Sammen vil de by på det beste av mat og vin fra sitt hjemsted. Dette gleder vi oss til!

5-RETTERS MENY (endringer kan forekomme avhengig av råvaretilgang): 
Aperitivio
Focaccia

Primi
Topinambour soup with blue cheese mousse and bread crumbs
(Jordskokksuppe med blåostmousse og brødsmuler)

Cardo gobbo di Nizza Monferrato (cardoon) soufflé, bagnacalda and red pepper cream
(Soufflé av lokal artisjokktistel fra Monferrato med varm dip og paprikakrem)

Black pepper corn cheese risotto with red wine reduction
(Risotto med lokal ost fra Langhe, sort pepper og rødvinsreduksjon)

Secondo
Guineafowl with lardo, sage and black truffle
(Perlehøne med lardo, salvie og sort trøffel)

Dessert
Zabajone and hazelnut cookies
(Sabayonne med moscato og hjemmelagde kjeks av hasselnøtter fra Langhe)

Alle rettene vil bli servert med en eller flere av Olek Bondonios viner. Han vil selvsagt fortelle om sin vinmaking og de ulike cuvéene. Olek og Ale er nydelige folk, som deler raust av sin kunnskap og kjærlighet for stedet de kommer fra.

DN-sak om Olek fra 2015: http://www.dn.no/magasinet/2015/01/02/2101/Vinguiden/vindrmmen
Hjemmesiden til Castello di Verduno: http://realcastello.com/
Mer om Alessandra: http://www.unisg.it/en/press-office/alessandra-buglioni-di-monale-unisg-academic-tables/
Bien Fana Golfklubb: http://bienbar.no/selskap-golfklubben/

Presentasjonen av mat og vin vil foregå på engelsk.
Det vil bli satt opp felles transport fra og til Bergen sentrum og/eller Lagunen bybanestopp (selvsagt frivillig).
Pris inkl. all mat, vin og transport: kr 1750 per pers.
Kun 40 plasser.

Billetter kjøpes her: http://pievino.ticketco.no/vinkveld_mat_og_vin_fra_piemonte_med_olek__alessandra

Restriksjoner
Aldersgrense 18 år. 
Vennligst ikke benytt parfyme, da dette kan påvirke den sensoriske opplevelsen.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes ikke. 
Allergier: Det bes om at det i god tid på forhånd oppis eventuelle matvareallergier. Så langt det lar seg gjøre vil man kunne fjerne aktuelt allergen fra rettene. Det vil dog ikke være mulig å få alternative retter.

Olek Bondonio, vinmaker fra Barbaresco Alessandra di Monale, kokk fra Castello di Verduno

Olek Bondonio, vinmaker fra Barbaresco
Alessandra di Monale, kokk fra Castello di Verduno

Earlier Event: February 10
Vinkveld: Italias skjulte skatter
Later Event: March 24
Vinkveld: Røde viner fra USA