Kontakt Pievino

Bruk skjemaet til høyre for å sende en beskjed eller forespørsel. Du kan også ta kontakt på telefon 900 85 198.

28 Sankt Halvards vei
Bergen, Hordaland, 5052
Norway

Pievino spesialiserer seg på unike opplevelser med fokus på god mat og drikke. Vinsmakinger og kurs, gruppereiser og skreddersydde arrangementer.

Vi kan arrangere og tilrettelegge for strategisamling, vintur, åremålsdag, vinskole, kokkekurs, blåtur og mye mer.

Ferske norske skalldyr møter fresh vin fra Østerrike

kalender

Back to All Events

Ferske norske skalldyr møter fresh vin fra Østerrike


  • BOHA Restaurant 6 Vaskerelven Bergen, Hordaland, 5014 Norway (map)

Fredag 25. og lørdag 26. august:
I anledning Bergen Vinfest dekker Pievino og Boha opp langbord og legger til rette for en sosial og hyggelig mat- og vinopplevelse!

Vi serverer det beste av norske skalldyr, sammen med nydelige hvitviner fra Weingut Stadt Krems og Weingut Stift Göttweg fra Østerrike. Representant fra vinhusene, Frans-Josef Gansberger, vil være tilstede og fortelle oss om det vi får i glasset. 

Etter måltidet åpner vi vinbar. Her blir et stort utvalg av klassiske viner fra hele verden tilgjengelig på glass.

MENY
Vi starter med hummerbisque og aperitiff.

Deretter får vi tre retter av verdens beste skalldyr, både norsk hummer, taskekrabbe og kongekrabbe!

I glassene vil vi skjenke tre strålende viner fra Weingut Stadt Krems:
- Grüner Veltliner Kremstal ’16
- Grüner Veltliner Weinzierlberg ’14
- Riesling Steinterrassen ’15


Videre følger den klassiske retten bouillabaisse, med en liten vri hvor vi fyller den med norske skjell.

Gryten serveres med en flott riesling fra Weingut Stift Göttweg:
- Riesling Silberbichl ’15

Avslutningsvis får vi sjokolademoussekake med bringebærsorbet.
- Kaffe og te etter behag.

PRIS
Skalldyrmiddag med vinpakke og kaffe: kroner 1100,-


eller

Skalldyrmiddag med juicepakke og kaffe: kroner 900,-
(4 ulike eplemost fra Balholm: eple & blåbær, eple & bringebær, eple & pære og eple & kirsebær)

VELKOMMEN!

Earlier Event: August 19
Parklørdag: Et dypdykk i Burgund