Kontakt Pievino

Bruk skjemaet til høyre for å sende en beskjed eller forespørsel. Du kan også ta kontakt på telefon 900 85 198.

28 Sankt Halvards vei
Bergen, Hordaland, 5052
Norway

Pievino spesialiserer seg på unike opplevelser med fokus på god mat og drikke. Vinsmakinger og kurs, gruppereiser og skreddersydde arrangementer.

Vi kan arrangere og tilrettelegge for strategisamling, vintur, åremålsdag, vinskole, kokkekurs, blåtur og mye mer.

Parklørdag: Et dypdykk i kjelleren

kalender

Back to All Events

Parklørdag: Et dypdykk i kjelleren

  • Park Hotel Vossevangen Vossevangen Norway (map)

Vi lanserer PARKLØRDAG - en månedlig lørdagsutflukt som starter fra Bergen med tog kl 15.14 og ender opp samme sted kl 23.11.

Vi tar turen til Park Hotel Vossevangen, hvor de som kjent har en av Europas beste vinkjellere. Det blir omvisning av husets vinansvarlige, Francesco Marzola. Her blir det mulighet til å se på, ta på, og snakke om de mange ikoniske vinene som oppbevares i denne kjelleren. Deretter vil vi ta med oss 8 gode flasker opp til et reservert bord, hvor de vil bli åpnet og servert for smaking. Alle vinene vil bli presentert av Francesco, og så er det opp til oss i gruppen å nyte og diskutere dem videre.

Det anbefales å innta en solid lunsj før avreise fra Bergen. Underveis i vinsmakingen vil det serveres ost, skinker og brød. Dersom noen ønsker å spise en større rett under oppholdet på Voss, vil det være mulig å bestille fra menyen i restauranten eller kafeen på hotellet for egen regning.

FAST PROGRAM
15.14 Avgang lokaltog fra Bergen mot Voss.
16.31 Ankomst Voss Stasjon. Spasertur til Park Hotel Vossevangen.
17.00 Omvisning i vinkjelleren.
17.45 Vinsmaking på reservert området ved restauranten.
21.15 Spasertur til Voss Stasjon.
21.44 Avgang lokaltog fra Voss mot Bergen.
23.11 Ankomst Bergen. Arrangement slutt.

VINLISTE 6. MAI
- Champagne Launois Special Club Bdb Grand Cru, Champagne 1999 MGM
- Domaine Weinbach Riesling Schlossberg "Cuvee Catherine" 1997
- Domaine Ramonet Chassagne Montrachet 1er Cru La Boudriotte 2006
- Didier Daguenau Pur Sang 2005
- Mouton Rotschild 1999
- Domaine de Comte Lafon Volnay-Santenots 1er Cru 2000
- Chateau de Beaucastel 2000
- Tenuta San Guido Guidalberto 2005

Pris per person, inkludert togreise og charcuterie: kr 1850,-
Kun 12 plasser! Første mann til mølla.

BILLETTER BESTILLES HER: www.pievino.ticketco.no

Earlier Event: April 27
Bergen Live Tasting Sessions: MEINKLANG
Later Event: May 22
Champagnesmaking med Henriot