Kontakt Pievino

Bruk skjemaet til høyre for å sende en beskjed eller forespørsel. Du kan også ta kontakt på telefon 900 85 198.

28 Sankt Halvards vei
Bergen, Hordaland, 5052
Norway

Pievino spesialiserer seg på unike opplevelser med fokus på god mat og drikke. Vinsmakinger og kurs, gruppereiser og skreddersydde arrangementer.

Vi kan arrangere og tilrettelegge for strategisamling, vintur, åremålsdag, vinskole, kokkekurs, blåtur og mye mer.

Vinkurs: Vin og vilt på Langegården (fulltegnet)

kalender

Back to All Events

Vinkurs: Vin og vilt på Langegården (fulltegnet)

  • Langegården 17C Straumeveien Bergen, Hordaland, 5073 Norway (map)

I samarbeid steller Pievino og Stene Matglede i stand en fantastisk høstkveld i det gamle fjøset til Langegården på Fjøsanger. Det vil bli servert en fire retters meny bestående av rype, to ulike retter av hjort og en høstlig dessert. Her vil det kun bli brukt sesongens lokale, norske råvarer. Disse blir tilbredt fra grunnen av, gjerne over lang tid. 

Kokk Anne Lill vil underveis forklare hvordan man lykkes med å lage rettene hjemme, og lære vekk gode tips og triks om tilbereding av vilt generelt. Vinkelner Heidi byr på ulike viner av høy kvalitet til prøving med hver rett, og sammen smaker vi oss frem til de beste matchene. Vi gjennomgår vindistriktenes og druenes viktigste egenskaper, og hvordan vinene lar seg kombinere med ulike mat.

Det vil bli utdelt et kurskompendie med oppskriftssamling, samt vinoversikt med smaksskjema man kan notere i.

Anne Lill Stene er kokk med fagbrev og mesterbrev, med fast stilling som kokk på Enhjørningen og To Kokker. Hun er i tillegg "huskokk" på The Impact HUB, og gjør catering og kurs som Stenes Matglede. 

Heidi Aas Kvalheim har fagutdanning vin og brennevin, og innehar dermed tittelen sommelier. Gjennom Pievino arrangerer hun vinrelaterte eventer i inn og utland, blant annet vinreiser til Piemonte. Hun selger også vinrelatert utstyr, som Coravin, bøker og vinkofferter.

Velkommen til en hyggelig og lærerik kveld i unike omgivelser!

Link til arrangementsside: https://www.facebook.com/events/1062369690498223/

Earlier Event: September 30
Fulltegnet. Vinkveld under Økoveka Bergen
Later Event: November 11
Vinkveld: Piemonte - Barolo Boys og OMA