Kontakt Pievino

Bruk skjemaet til høyre for å sende en beskjed eller forespørsel. Du kan også ta kontakt på telefon 900 85 198.

28 Sankt Halvards vei
Bergen, Hordaland, 5052
Norway

Pievino spesialiserer seg på unike opplevelser med fokus på god mat og drikke. Vinsmakinger og kurs, gruppereiser og skreddersydde arrangementer.

Vi kan arrangere og tilrettelegge for strategisamling, vintur, åremålsdag, vinskole, kokkekurs, blåtur og mye mer.

mbvaksdal_160514_05727.jpg

Piemonte

Vinreise. Vintur. 

Pievino tilbyr skreddersydde mat- og vinturer hvor man får tilgang til produsentbesøk, smakinger og aktiviteter som vanligvis ikke tilbys fra turoperatører. Vi tilbyr full reiseplanleggingsservice, og kan organisere din reiserute fra en av de mange flyplassene i området, reservere hoteller, restauranter, leiebil eller sjåførtjeneste, matlagingskurs, sykkel/el-sykkel/segway-turer, trøffeljakt, italiensk språkkurs og mye, mye mer. Programmet lages helt i henhold til dine egne interesser og ønsker, mens Pievino og våre lokale samarbeidspartnere kommer gjerne med innspill og ideer til de gode opplevelsene.

Vi kan også foreslå forberedelser som man kan gjøre før avreise. Eksempelvis kan vi tilby vinsmakinger eller kurs ledet av utdannet sommelier, foreslå filmer som bør sees eller artikler som bør leses. Vet du allerede om du foretrekker tradisjonell eller moderne produsert barolo?

Er dere en vennegjeng, en vinklubb, et bryllupsfølge eller en bedrift som vil på konferansereise? Ta kontakt, og så skal vi gjøre alt for at det blir en unik opplevelse! Vi hjelper både førstegangsreisende, og de som har vært i området flere ganger før.

Foto: Morten Vaksdal

Alle foto: Morten Vaksdal. Fra pinseturen 2016.