Kontakt Pievino

Bruk skjemaet til høyre for å sende en beskjed eller forespørsel. Du kan også ta kontakt på telefon 900 85 198.

28 Sankt Halvards vei
Bergen, Hordaland, 5052
Norway

Pievino spesialiserer seg på unike opplevelser med fokus på god mat og drikke. Vinsmakinger og kurs, gruppereiser og skreddersydde arrangementer.

Vi kan arrangere og tilrettelegge for strategisamling, vintur, åremålsdag, vinskole, kokkekurs, blåtur og mye mer.

Heidi service NOMNK.jpg

vinkelner til hjemmebruk

Rent-a-sommelier. Wine for dummies. Vinkelner. Hjemmemiddag. Vin til catering. Vin til bryllup. Vinvalg. Vininnkjøp. Vinkurs. Vinsmaking. Vinklubb.

Noen ganger hender det at man skulle hatt en med god greie på vin til å hjelpe seg. Enten til å finne viner som passer til den spesielle middagen med egenkomponert meny eller catering, eller til å ha ansvaret for skjenkingen i større selskaper. Kanskje det hadde vært gøy om vinklubben fikk besøk av en som kunne gå gjennom teori og smaking av et spesielt område, eller en spesiell drue? Eller hva med å gjøre et vinkurs for de ansatte i bedriften, for så å gi vekk en flaske av en av de beste vinene i julekurven?

For den som nettopp har fått smaken på vin, kan vi for eksempel arrangere "wine for dummies" - altså et grunnleggende kurs, med litt teori og mye smaking. For den viderekomne tilpasses opplegget etter ønsket tema,nivå og budsjett. 

I samarbeid med restauranter, cateringselskap, musikk- og underholdningsartister og andre samarbeidspartnere kan vi også tilby helhetlige konsepter. Pievino skreddersyr ulike løsninger, så ta kontakt for en uforpliktende prat!

- VINKURS
- VINSMAKING
- MAT OG VIN I KOMBINASJON
- SELSKAPER
- FIRMAARRANGEMENT
...med mer...

.