Takk Heidi for en fantastisk organisert tur til Piemonte i september. Vi var en gjeng på 10 stk som ønsket å oppleve det gode liv i Piemonte. Dette ble oppfylt. Alt fra kjempe bra hotel, restauranter, sykkeltur med el-sykler, vinsmaking , trøffel jakt m.m og sjåførene som kjørte rundt med oss. En tur som alle sammen vil huske og minnes med glede.
— Kari Sivertsen, vennetur, september 2017
I tillegg til å slå fast det åpenbare; at Heidi er initiativrik, ekstremt god til å organisere og får til utrolig mange kule eventer, må jeg personlig gi min anbefaling til Heidi som privat vinkelner. Etter å ha vært med på flere av hennes arrangementer spurte jeg henne om hjelp til å arrangere et privat event. Heidi ordnet med kokk, satte vin til maten og tilbragte en hel kveld med oss hvor vi lærte masse og fikk smakt mange gode viner. Det ble en kveld utenom det vanlige, som jeg er veldig fornøyd med. Anbefaler virkelig Pievino og Heidi!
— Elisabeth Andenæs, hjemmemiddag, januar 2017
Fantastisk høsttur med Pievino/Heidi til Alba. Flott opplegg med spennende produsent- og restaurantbesøk. Ble virkelig mange gode vin- og matopplevelser. Heidi har tydelig et godt kontaktnett i området hun vet å bruke for å skape gode opplevelser for oss som kunder. Blir helt sikker med flere ganger. Heidi, husk at vi er med når turen går til Champagne!
— Trond Gunnar Moe Sollund, påmeldingstur med 12 deltakere, november 2016
Pievino kom med gode innspill og organiserte tur for oss til Alba og trøffeljakt med innlagte gårdsbesøk. Utmerket service og oppfølging. Kan trygt anbefale å jobbe med Heidi.
— Kent Jordet, guttetur, november 2016
Heidi og Pievino har levert fra første dag, hurtig oppfølging på henvendelser, gode forslag som matchet med ønskene, tidlig ute med reservasjoner. God organisering og systematisk oppsett av programmet medførte at alt gikk på skinner. Samarbeidspartnerne i Piemonte leverte, punktlig, hyggelig, turen kunne ikke blitt bedre.
— Britt Kjersti Jåstad, jentetur med maratonløp, november 2016
- Alle var strålende fornøyd med alt!
- Mange høydepunkt.
- Hyggelige, jordnære og kunnskapsrike folk
- Nydelig landskap
- Flott hotell, god frokost og gode senger
- Gode måltider
- Fantastiske viner
- Elsykkel var genialt, alle var kjempefornøyd
- Hyggelig og god sjåfør
Takk for et strålende opplegg!
— Helge Skeie, langhelg for 6 vennepar, oktober 2016
Du er ekstremt god på organisering. Vi har trives veldig godt med å jobbe med deg og du har en veldig ryddig og profesjonell tilnærming. Samarbeidspartnerene dine i italia var veldig bra. Servicen har virkelig vært tipp topp fra alle mann alle.

Du var på ballen med en gang vi startet samarbeidet, fikk reservert hotell og forstod virkelig hva vi ville ha. Nettopp dette tror jeg gjorde at helgen ble mer en vi kunne ha ønsket oss. Du så oss og det tror jeg er nøkkelen i den fantastiske jobben du har gjort!

Du rocker, vi digger deg og sammen ble dette en skikkelig eksplosjon av opplevelser. Ikke bare for oss, men for alle våre gjester.
— Marie Siversen, brud i Piemonte, september 2016
Helt fantastisk opplegg. Jordnært, men lærerikt. Anbefales!
— Ole Bernhard Larsen, etter vinsmaking i juni 2016
Jeg bruker ikke å reklamere for andre – men gjør et unntak her. For ett drøyt halvår siden bestemte kona og jeg oss for å reise på vintur til Piemonte. Jeg søkte om gode råd på vinforaene på FB, og det kom massevis av gode råd. Så mange at jeg ble helt rådvill. Så dukka Heidi Aas Kvalheim (Pievino) opp, og skulle arrangere en ferdigtur med vinbesøk, restauranter og overnatting. Det virket egentlig mye greiere enn å finne ut av hvem-hva-hvor selv, så vi meldte oss på; og det angrer vi ikke på. Fra tidlig morgen til sen kveld i 4 dager har vi, en hyggelig gruppe på 12, fartet med minibuss på kryss og tvers i det fantastisk flotte og frodige Barolo- og Piemonteområdet. Vi bodde flott, har besøkt mange gode leverandører, spist super mat på gode restauranter – og smakt massevis av god vin. Fantastisk guiding av Heidi, på vei til og fra de forskjellige stedene. Hun kjenner jo til nesten alt og alle der nede. Piemonte var bare fantastisk – og dette hadde vi ikke klart å få til like bra på egen hånd!
— Steinar Gjøvik, juni 2016
Takk til Heidi for kreative forslag og god hjelp i forbindelse med arrangering av utdrikkingslag i Bergen! Maten, vintipsene, champagnesmakinga var M*A*G*I*S*K!
— Gerd Alise Steinsbu, juni 2016
Hadde fire fantastiske dager i Piemonte sammen med Heidi og Eivind gjennom Pievino.no. En reise som var fullklaff på alle måter, fra reiseleder, reisefølge forøvrig (vi var 12stk tilsammen), mat og vin!
Veldig kjekt å være på tur med Heidi, hun er engasjert og inkluderende, og hun kan mye om området hun viste oss rundt i. Vi har hatt mange inspirerende besøk hos produsenter og vinmakere, og vi har spist alt for mye god mat, både på restauranter og i Villa San Lorenzo hvor vi bodde. Vi har smakt oss gjennom mye av det Piemonte har å by på, både mat og vin. Turen var veldig godt organisert, og hennes arrangementer anbefales på det sterkeste!
— Morten B. Vaksdal, juni 2016
Hjertelig takk til Heidi for et herlig program som fylte alle mine ønsker for innhold. Jeg fikk nye opplevelser og fikk fylt på med kunnskap og kjennskap.
— Liv Margrete Sjøtveit, mai 2016
Ein 4 dagars tur i vakre, grøne og frodige kulissar i Piemonte, der Heidi tok oss med på den eine sanselege opplevinga etter den andre, også på el-sykkel :) Det var ein fryd å oppleve enorm entusiasme og kunnskap omkring mat & vin både frå henne og dei lokale, berre gleda oss over alt det vakre vi fekk sjå. Denne dama har sansen for detaljar!
— Tone Skår, mai 2016
En fantastisk tur gjennom Piemonte med Alba som utgangspunkt. Heidi tryllet frem det ene magiske øyeblikk etter det andre. Fra slottshager, bortgjemte restauranter, sykkeltur og selvsagt masse god vin og mat! Anbefales på det varmeste!
— Hilde Indresøvde, mai 2016
Heidi i Pievino satte sammen en nydelig vinmeny da vi hadde styremiddag med innleid kokk og gjorde måltidet til en uforglemmelig opplevelse
— Ole-Jacob Berge, april 2016
Vi fikk oppleve Piemonte på en unik måte med hjelp fra dere i Pievino. Piemonte i høstsol fra (el)sykkelsetet var vakkert. Vi fikk følge av lokale guider som fortalte på en avslappet og interessant måte om området, vinproduksjon og om den norditalienske kulturen. Vinen vi fikk smake og maten vi fikk på de anbefalte restaurantene var nydelig. Takk for et opplegg som som passet våre ønsker og interesser på en veldig god måte!
— Silje Fjeldberg Opsvik, 1. nov 2015
Dagen i går ble en kjempefin dag! El-sykler er et must. Timing perfekt. Besøkene helt topp, og viste oss et stort mangfold. Har vært tilbake til en av vinprodusentene i dag og handlet... Alle er strålende fornøyde!
— Peter Sigmundstad (dagstur i Piemonte, sept 2015)
Heidi Aas Kvalheim gav fantastiske tips til BTO sin strategitur til Paris! Hennes innsikt imponerer - vi kommer til å spørre igjen!
— Anders Haugland, Managing Director BTO
Jeg trenger ikke tripadvisor, de er så ut. Jeg bruker Heidi, hun er oppdatert. Hun vet hva som er bra NÅ!
— Bjørn Alsterberg
Tipsene Heidi gav meg til Paris var strålende. Har aldri spist så mye god og variert mat på en helg! Hun er dessuten flink til å gi tips om booking og områder. Ergo er anbefalingene hennes helhetlige.
— Eva Bembo
Jeg fikk mange og varierte tips av Heidi til spisesteder i Berlin og vi prøvde ut The Bird og var superfornøyde! Stedet var akkurat slik hun beskrev det og burgeren var smakfull, saftig og god. Digget stedet, atmosfæren og menneskene der! Stedet er umåtelig populært slik at bestilling av bord er essensielt, helst 10 dager før.. Vi fikk booket bord kl 23 på en torsdag og det sier litt. Jeg kommer uten tvil til å spørre Heidi igjen om tips til neste reisemål.
— Cathrine Neumann-Fagereng
Det å finne de unike spisestedene i en ny by er noe man ikke kan gjøre på Tripadvisor. Du må være levende interessert i å finne de unike og beste opplevelsene for å finne de som passer ditt eget behov. Heidi finner slike steder. Alle steder hun har anbefalt har alltid truffet 100 %. Takk for hjelpen!
— Caspar Macody Lund